Wat kan jij doen?

Natuurvereniging Limburgs Landschap vzw wil zo veel mogelijk de Limburgse natuur behouden, beschermen en beheren.

Om dit te kunnen realiseren is jouw steun enorm belangrijk.
Limburgs Landschap steunen kan je op verschillende manieren: met je gsm bellen, op reis gaan, lid worden, een gift doen, vrijwilliger worden…

Ontdek snel hoe jij je steentje kan bijdragen!

Word donateur!

Wil je een extraatje doen voor de natuur in Limburg? Word dan donateur en doe een gift!

Vanaf 40 euro (bovenop de leden- bijdrage) ontvang je hiervoor een fiscaal attest.

Graag de gift afzonderlijk overschrijven met vermelding ‘gift’ op rekeningnummer IBAN - BE 28 4564 0220 0120, BIC - KREDBEBB of klik op de button hieronder om direct een gift te doen.


Lees meer

Bel voor meer natuur!

Wie de stap wil zetten naar bewust telefoneren, kan vanaf nu ook al sms’end en bellend een project van Limburgs Landschap vzw steunen. De  GSM-operator ELLO-Mobile schenkt namelijk een deel van de winst aan goede doelen.
Lees meer

Word vrijwilliger!

Wil je mee je schouders onder het werk van Limburgs Landschap zetten, dan willen we je graag verwelkomen. Vele handen maken het werk lichter én beter.

Je inbreng kan heel divers zijn: verantwoordelijke voor een gebied, mee helpen in het beheer, fotograferen, vertel ons meer over dieren en planten die je tegenkomt...

Zin gekregen? Contacteer ons. 


Lees meer

Word lid!

Vind je natuur belangrijk? Wil je dat er voldoende Limburgse natuur overblijft om in te wandelen, te ontspannen of te spelen? Hoop je dat natuurgebieden en de biodiversiteit worden behouden voor de toekomst? Dan ben jij – net als ons- gedreven door natuur! Steun ons daarom en maak met 15 euro per jaar het verschil!

Als dank voor je steun geniet je van onze ledenvoordelen, ontvang jij ons welkomstpakket met onder andere onze wandelbox ter waarde van 15€ en 4 maal per jaar het Limburgs Landschap Magazine.

PS: Wil je het jezelf en ons gemakkelijk maken? Maak dan een doorlopende opdracht aan en geef dit aan ons door. Dan hoeven we jou geen herinneringsbrieven meer te sturen.Lid worden
stardekk ×