Nieuws - maart 2013

15/03/2013

Nieuw tijdschrift in de bus

Met wat vertraging door de sneeuwverhinderde postbodes, belandt het ’Limburgs Landschap Magazine’ deze week in de bus van onze leden.
Ben je nog geen lid en wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwtjes uit onze natuurgebieden, bijzondere natuurwaarnemingen en boeiende activiteiten voor jong en oud? Maak je dan vandaag nog lid voor amper 15 euro en proef het Limburgs Landschap.

Vanaf nu vind je in Limburgs Landschap Magazine ook een rubriek speciaal voor kinderen terug en een uitneembare wandelkatern waarmee je een van onze vele natuurgebieden kan verkennen.
bekijk nieuwsbericht

21/03/2013

Limburgs Landschap vzw en buurtcomité planten 1750 bomen en struiken aan

Heusden - Sint-Jansbos: Afgelopen najaar en winter onderging het Sint-Jansbos in het centrum van Heusden (kruising Sint-Jansstraat en Kapelstraat) een gedaanteverwisseling: heel wat kaprijpe bomen en exoten werden gekapt. Nu zaterdag 23 maart gaan de buurtbewoners samen met Limburgs Landschap vzw, de eigenaar en beheerder van het bos, aan de slag om de natuur een handje te helpen en zo’n 1750 streekeigen struiken en bomen aan te planten.
bekijk nieuwsbericht

26/03/2013

1750 bomen in amper 2 uur geplant

Ondanks de koude kwamen heel wat buurtbewoners opdagen om ’hun’ Sint-Jansbos opnieuw aan te planten.
bekijk nieuwsbericht
stardekk ×