terug naar overzicht

Nieuws maart 2014

06/03/2014

Bedankt, vrijwilligers!

Applausje voor jezelf, vrijwilligers! Je hebt het misschien al in de media zien verschijnen… Van 1 tot 9 maart loopt ‘de Week van de Vrijwilliger’. Dat kunnen wij niet zomaar voorbij laten gaan…

Vrijwilligers werken vaak in alle bescheidenheid achter de schermen. Ze vinden hun vrijwilligerswerk ‘normaal’, omdat ze nu eenmaal ‘niet kunnen stilzitten’ of omdat ze ‘genieten van de vriendschap’ of om nog andere redenen. Maar deze week zetten we onze vrijwilligers op het podium!
Deze groepsfoto verschijnt immers op onze facebookpagina (ik hou van het Limburgs Landschap), op onze website en in onze vrijwilligersnieuwsbrief!

We willen dan ook graag de inzet van al onze vrijwilligers onderstrepen. Verder beseffen we dat het niet vanzelfsprekend is dat mensen hun tijd, energie en enthousiasme aan onze vereniging spenderen. Daarom, een welgemeend applaus én een uitnodiging voor ons vrijwilligersfeest op 17 mei. Hou je deze datum (namiddag) alvast vrij?

Verder dingt Limburgs Landschap vzw mee naar de Prijs voor het Vrijwilligerswerk 2014, omdat jullie een extra beloning verdienen. Natuurlijk zijn er veel vrijwilligersorganisaties in Vlaanderen, en er worden slechts 10 organisaties geselecteerd. We wachten dus in spanning af…

Ben je zelf nog geen vrijwilliger, maar heb je toch interesse gekregen? Neem dan snel contact met ons op: info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 50.

stardekk ×