terug naar overzicht

Nieuws november 2018

26/11/2018

Loop de warmathon voor Limburgs Landschap vzw

Ook dit jaar kan iedereen lopen, stappen of joggen op de Warmathon van De Warmste Week. Op dinsdag 18 december strijkt de Warmathon neer in Genk. En er is meer! Loop mee en steun zo 1 van de meer dan 1000 goede doelen, zoals Limburgs Landschap vzw. Elke deelnemer kiest voortaan namelijk zelf voor welk goed doel hij loopt en steunt hiermee rechtstreeks zijn zelfgekozen goed doel. Loop je warm voor Limburg Landschap vzw? Dan kan je bij ons een gratis veiligheidsvestje krijgen!

Hoe ontvang ik het gratis vestje?

1. Via het secretariaat: op voorhand af te halen op ons secretariaat tijdens de kantooruren (Dekenstraat 39, Zolder), adhv de bevestigingsmail van je inschrijving.

2. Via het bezoekerscentrum: af te halen op zondag 2 en 9 december vanaf 13u30 tot 17u30 (Hengelhoefdreef 6, Houthalen), adhv de bevestigingsmail van je inschrijving.

3. Via de post: mail je bevestigingsmail van je inschrijving naar patricia.willems@limburgs-landschap.be voor 13/12 en we sturen je vestje op.

4. Via de warmathon: wij zijn met een bende vanaf 17u aan de START van de warmathon. Af te halen tot 18u, adhv de bevestigingsmail van je inschrijving.

Motiveter
Elke ingeschreven deelnemer van de Warmathon ontvangt dit jaar op de dag van de Warmathon een exclusief paar Motiveters die hij meteen in zijn sport- of loopschoenen kan dragen, want lopen voor het goede doel doet geen zeer.

De warmste sfeer
De Warmathon staat garant voor een ongeziene sfeer en zalige ambiance van de eerste tot de laatste minuut. Stijn Vlaeminck & Cath Luyten verwelkomen je graag op het warmste recreatieve sportevent van het jaar! Ze moedigen aan, schreeuwen je naar een volgend rondje en dansen en shaken op de beste muziek! Ooit al een High Five For Life gekregen van Cath of Stijn? Kom hem gratis halen tijdens de Warmathon.
Maar geen feest zonder dj! Niemand minder dan Regi zorgt in Genk voor de beste loopbeats op en naast het parcours. De volledige dj line-up voor alle steden wordt binnenkort bekendgemaakt.
De laatste rechte lijn naar de Warmathon is ingezet. Op dinsdag 18 december loop je warm voor je zélf gekozen goed doel, tijdens de Warmathon in Genk van 14u tot 20u.

Waar loop je in Genk?
Nieuwe toplocatie voor Limburg, we starten en finishen in het Molenvijverpark te Genk. Je vindt parking op de Europalaan, of op de Rootenstraat, Genk Shopping Center.

Natuurlijk kan je ook met het openbaar vervoer komen: vanaf het treinstation Genk: te voet via Europalaan (1 km stappen). Bus 45, G2 of G4 met halte Genk Shopping Center. Nadien nog 300m stappen.

Inschrijven
Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot en met 23u, zolang er beschikbare tickets zijn, via www.dewarmsteweek.be .Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.
Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen. Hoe werkt het precies?
Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt ondermeer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtsreeks naar je persoonlijk goed doel gaat. Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan dit ingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden.

Eventtijden
Je kan lopen/stappen/joggen van 14u tot 20u. De site sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste om 19u30 starten met lopen.

Sanitair
Kleedkamers zijn ter beschikking op de eventsite in Genk. Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor personen met een beperking.

Opbergruimte
Om veiligheidsredenen vragen we zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid
In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buitenactiviteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras- en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier steeds een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?
• Identiteitskaart
• E-ticket (via smartphone of geprint) indien vooraf ingeschreven

Catering
In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden.

Dieren
Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat
Na afloop van de Warmathon kan je je persoonlijk resultaat bekijken d.m.v. je borstnummer.

Nog vragen?
Dan surf je best naar www.dewarmsteweek.be

stardekk ×