terug naar overzicht

Nieuws november 2019

08/11/2019

Kies voor Limburgs Landschap tijdens De Warmste Week

Samen met jou maken we ook dit jaar van de week voor Kerstmis de warmste week van het jaar. Wist je dat je een actie kan organiseren voor Limburgs Landschap vzw?


Wat kan zo een actie zijn?
Simpel: een plaatje aanvragen bij Studio Brussel (denk bijvoorbeeld aan Louis Neefs: “Laat ons een bloem”, maar het mag ook iets anders zijn), een potje zetten bij een winkelier, een fotoshoot in het bos, een cake bakken, enz. Je kan het zo gek niet bedenken!Er staat ook alvast een collectebus op de balie in ons bezoekerscentrum Hengelhoef.


“Van de meer dan 800 vzw’s die vorig jaar deelnamen, kreeg de helft meer dan 1.000 euro en 7% kreeg zelfs meer dan 10.000 euro”, vertelt een medewerker van de Koning Boudewijnstichting. ’Er is veel verwezenlijkt dankzij Music For Life.”Music For Life loopt van 18 tot 24 december, maar je kan natuurlijk al eerder je actie plannen. Zo kan je ook op 8 december komen ’vrijwilligen’ bij Limburgs Landschap vzw en zwerfvuil opruimen in onze natuur van Hengelhoef.


Heb je een leuk idee?

Registreer dan bliksemsnel jouw actie via: www.dewarmsteweek.be
Natuurlijk weten wij ook graag wat jij van plan bent… Laat ons gerust iets weten via: 011 53 02 51 of patricia.willems@limburgs-landschap.be

Heb je geen tijd of inspiratie om een actie op te zetten? Dan kan je ook gewoon meelopen met de ‘Warmathon’ in Beringen op maandag 23 december. Natuurlijk kan je dan ook kiezen om onze natuur te steunen.
Alvast hartelijk bedankt vanwege de natuur & een warm eindejaar toegewenst!

 

 

stardekk ×