Personeel

Voor algemeen contact kan je mailen naar info@limburgs-landschap.be of bellen naar 011 53 02 50. Wens je specifiek een van onze medewerkers te contacteren, kijk dan hieronder.

Directie

Frans Verstraeten (directeur) is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van de werking van Limburgs Landschap vzw, de beheerde terreinen en alle medewerkers (personeelsleden en vrijwilligers).
frans.verstraeten@limburgs-landschap.be of 011 53 02 55Dienst Algemene Zaken

Ingrid Fizgal (verantwoordelijke administratie) is verantwoordelijk voor de algemene en financiële administratie en de logistieke ondersteuning binnen Limburgs Landschap vzw.
ingrid.fizgal@limburgs-landschap.be of 011 53 02 54

Nicole Fransens (medewerker financiën) staat in voor de logistieke ondersteuning betreffende de financiën en voor de ledenadministratie. 
nicole.fransens@limburgs-landschap.be of 011 53 02 50

Bart Stevens (HRM en IT-medewerker) staat in voor het human resource management (enkel personeel) en het IT-domein binnen Limburgs Landschap vzw.
bart.stevens@limburgs-landschap.be of 011 53 02 58

Marjan Gerits (polyvalent medewerker) zorgt voor het onderhoud en schoonmaak van onze stelplaatsen. Daarnaast ondersteunt Marjan collega’s bij andere taken zoals het klaarmaken van verzendingen, welkomstpakketen, activiteiten voorbereiden, kleinvee verzorgen, administratie, enz. 
marjan.gerits@limburgs-landschap.be of 011 53 02 50

Dienst Communicatie en Educatie

Dirk Ottenburghs (PR en communicatie medewerker) is verantwoordelijk voor de externe communicatie van de vereniging en staat in voor de openstelling in de natuurgebieden van Limburgs Landschap vzw. 
dirk.ottenburghs@limburgs-landschap.be of 011 53 02 51

Patricia Willems (educatief medewerker) is verantwoordelijk voor de werking van bezoekerscentrum Hengelhoef, activiteiten en de educatieve programma’s voor scholen en andere doelgroepen. 
patricia.willems@limburgs-landschap.be of 011 53 02 51

Dienst Beheer

David Beyen (verantwoordelijke beheer) stuurt de regiobeheerders aan. Daarnaast volgt David beleidsmatig het reservatenbeleid op, zowel intern als extern.

david.beyen@limburgs-landschap.be of 011 53 02 52

- Regiobeheerders

Veerle Cielen (regiobeheerder Midden- en Zuid-Limburg) plant de werken, stuurt de terreinploeg en aannemers aan. Ze staat in voor het volledige beheerproces van haar toegewezen gebieden: opmaken van dossiers, werken plannen, monitoring en evaluatie.

Ze is het aanspreekpunt voor de volgende gebieden: Bolderberg, Brelaerheide, Broekbeemd, De Coolen, Demervallei, Eggertingen -Brullenbos, Galgenberg, Geelberg, Grote Beemd, Hesselsberg, Kelsbroek, Kolveren, Laambroeken, Laambroekvijvers, Slangebeekbron, Marmolbeek, Sint-Jansbos, Teugelenbeemd, Thiewinkel, Ulbeekse bossen, Vallei van de Mangelbeek, Watervalbos. 
veerle.cielen@limburgs-landschap.be of 011 53 02 53 of  0483 63 12 39

Robin Rotsaert (regiobeheerder Noord-Limburg) plant de werken, stuurt de terreinploeg en aannemers aan. Hij staat in voor het volledige beheerproces van zijn toegewezen gebieden: opmaken van dossiers, werken plannen, monitoring en evaluatie.
Hij is het aanspreekpunt voor de volgende gebieden: Bergerven, De Goort, De Zig, Itterbeekvallei, Platte Lindenberg, Rubensgoed, Stamprooierbroek, ’t Hasselterbroek, Tösch-Langeren, Veldhoven, Vossenberg, Warmbeekvallei en de Wateringen. 

robin.rotsaert@limburgs-landschap.be of 011 53 02 53

Sophie Dommershausen (regiobeheerder Oost-Limburg) plant de werken, stuurt de terreinploeg en aannemers aan. Ze staat in voor het volledige beheerproces van haar toegewezen gebieden: opmaken van dossiers, werken plannen, monitoring en evaluatie. 

Ze is het aanspreekpunt voor de volgende gebieden: Caetsweyers, Dal van de Grensmaas, Hengelhoef, Kattevennen, Munstervallei, Oud Kanaal, Terril Zwartberg.
sophie.dommershausen@limburgs-landschap.be of 011 53 02 52

 

- Beheeruitvoering

Machinisten

Steve Smeers, Jonas Boonen en Guido Knoops beheren de natuurgebieden van Limburgs Landschap met behulp van machines en traktoren.

 

Beheerploeg Midden- en Zuid-Limburg
Lieven Coenen leidt de beheerploeg die zich inzet in onze gebieden in deze regio. Lieven kan rekenen op de medewerking van Matthias Spitz en Brecht Debor.

lieven.coenen@limburgs-landschap.be

Beheerploeg Noord-Limburg en Maasland
Daan Lenaerts leidt de beheerploeg die zich inzet in onze gebieden in deze regio. Daan kan rekenen op de medewerking van Pieter Paredis en Yves Conen.

daan.lenaerts@limburgs-landschap.be


Materiaalmeester & klusjesman

Luc Custers (materiaalmeester & klusjesman) voert diverse klusjes uit rond de gebouwen (Domherenhuis, Hengelhoef) of in de gebieden. Hij geeft ondersteuning waar nodig.
luc.custers@limburgs-landschap.be

Dienst veeverzorging

Ronny Conen werkt als veeverzorger: hij staat in voor de controle en verzorging van de paarden, koeien en schapen in de natuurgebieden van Limburgs Landschap vzw. 

ronny.conen@limburgs-landschap.be of 0495 19 01 91

Kristel Vautmans werkt ook als veeverzorger. Ze staat in voor het welzijn en inzetten van onze schapen, Konikpaarden, Galloway en Schotse Hooglandrunderen. 

kristel.vautmans@limburgs-landschap.be of 0483 72 56 88

 

Dienst toezicht

Vic Indestege (toezichter Midden- en Zuid-Limburg) en Jos Keyers (toezichter Noord- en Oost-Limburg) zijn verantwoordelijk voor het toezicht in onze natuurgebieden. Als beëdigd wachter kunnen zij PV’s opstellen bij overtredingen. Ze staan ook in voor de beheer-, jacht- en houtovereenkomsten.
vic.indestege@limburgs-landschap.be of 0479 43 61 01
jos.keyers@limburgs-landschap.be of 0479 43 61 01

 

 

Project AGM (Alternatief Gerechtelijke Maatregelen)

Ben Jouck en Frank Schroyen begeleiden werkgestraften binnen het AGM-project, i.s.m. de gemeente Houthalen-Helchteren. In het project werken ze samen met gestraften in de natuurgebieden van Limburgs Landschap vzw. 
agm@limburgs-landschap.be
stardekk ×