Word vrijwilliger!

Wil je mee je schouders onder het werk van Limburgs Landschap zetten, dan willen we je graag verwelkomen. Vele handen maken het werk lichter én beter.

Je inbreng kan heel divers zijn: verantwoordelijke voor een gebied, mee helpen in het beheer, fotograferen, vertel ons meer over dieren en planten die je tegenkomt...

Zin gekregen? Contacteer ons. Je ontvangt dan als eerste wegwijs een vrijwilligersmap met allerhande info en contactpersonen.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan hieronder op. Vermeld duidelijk je interesse. Daarna volgt een gesprek om te kijken of we de handen in elkaar kunnen slaan.


Vijwilliger worden

Baliemedewerker Hengelhoef

Hengelhoef groeit als een kool. Want je kan in het centrum terecht voor een heidetentoonstelling, themawandelingen, natuurleuke activiteiten , ‘het regenboogpad’, een (h)eerlijk drankje, etc. Bovendien heeft het centrum een ecologische volkstuin, speelgroen, een bijenhal, kleinvee, heide ...

Vijwilliger worden    Lees meer

Conservator

Wil jij kort bij huis begaan zijn met een natuurgebied? In een aangename sfeer, samen met andere vrijwilligers en personeelsleden werken? Instaan voor het toezicht van dat gebied? Meedenken over en helpen aan het beheer van een natuurgebied?
Vijwilliger worden

Andere

Baliemedewerker en conservator zijn niet de enige vrijwilligersfuncties die je kan uitoefenen bij Limburgs Landschap vzw.
Samen kijken we welke taken het best bij jou kunnen passen!
Vijwilliger worden

Vul het formulier in om vrijwilliger te worden

Ja, ik wil graag vrijwilliger worden voor "Limburgs Landschap"
Wij hebben uw bericht goed ontvangen en contacteren U zo spoedig mogelijk!
Soort vrijwilliger
Naam
Voornaam
E-mailadres
Straat Nummer
Woonplaats Postcode
Telefoon / GSM
stardekk ×